Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradl dvě auta

TEPLICE - Policisté neznají totožnost majitele vykradené Felicie a další zprávy. 

Vykradl dvě auta
     Policisté dopadli zloděje, který se v neděli večer v katastru obce Dubí vloupal do zaparkovaného vozidla. Cizinci, který vozidlo vlastní pachatel odcizil autorádio, mrazící tašku a osobní doklady, majitel vyčíslil celkovou škodu na více jak osm tisíc korun. Při výslechu se zadržený lapka, který už byl v minulosti za krádeže odsouzen, kriminalistům přiznal, že ve stejný den vykradl i další vozidlo. V přesně nezjištěné době se v Jeníkově vloupal do osobního vozidla Škoda Felicia modré barvy, které stálo zaparkované na zadním parkovišti u vodní nádrže Barbora poblíž golfového hřiště. Policisté bohužel neznají totožnost majitele tohoto vozidla, proto žádají vlastníka, kterému pachatel auto vykradl, aby se dostavil na nejbližší policejní služebnu, nebo kontaktoval policisty na bezplatné lince 158.
 
Trojlístku hrozí tři léta
     Sdělení podezření z přečinu krádeže formou spolupachatelství si převzal z rukou policistů trojlístek zlodějů, který v neděli večer kradl u fotbalového stadionu v Teplicích. Recidivisté, kteří mají na kontě už několik rozsudků za páchání majetkové činnosti, odřízli přes šest metrů dlouhý kovový stožár, který následně přeřezali a chtěli odevzdat do výkupny sběrných surovin. Z lupu se ale dlouho netěšili, policisté trojici během několika desítek minut dopadli a umístili do policejních cel. Vzhledem k pestré trestní minulosti zadržených jim u soudu hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.
 
Vloupání do garáže
     Krádež dvou jízdních kol a tenisové rakety oznámil na policii majitel rodinného domu z Teplic. Neznámý pachatel vnikl na oplocený pozemek a následně se vloupal do garáže, ze které poškozenému zmíněné sportovní potřeby v hodnotě téměř 40 tisíc korun odcizil. Po odcizených věcech i pachateli, kterému hrozí za přečin krádeže až dvouleté vězení, nyní pátrají policisté.
 
Pozor na své věci
     Neopatrnosti mladé ženy využil dosud neznámý pachatel v areálu kempu Kyselka v Bílině. Během nestřežené chvilky jí odcizil kabelku, kterou si položila u nedalekého stromu. Okradená přišla o peníze, platební kartu, osobní doklady a mobilní telefon, celkovou škodu vyčíslila na necelé 4 tisíce korun. Policisté varují občany, aby na koupalištích a v kempech nenechávali své cennosti bez dozoru, zlodějům stačí ke krádeži pouhý okamžik.
 
 
Teplice, 13. 7. 2011, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 
 

vytisknout  e-mailem