Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Výtržník obviněn

LOUNY - Komisař jej stíhá hned ze dvou trestných činů... 

Trestním stíháním vyústilo hrubé chování 42letého muže z Lounska. Obviněný již koncem června letošního roku napadl v jedné lounské herně obsluhu baru. Poškozené ženě sprostě nadával a nebezpečně vyhrožoval, čímž ji vyděsil natolik, že následně musela vyhledat pomoc psychiatra. O pár týdnů později řádil pro změnu v jedné lounské restauraci. Fyzicky tam napadl mladého muže a poté začal házet k výčepu skleněné půllitry. Tím poškodil dřevěné zábradlí a monitor od počítače. Způsobená škoda byla vyčíslena na 4 500 Kč. Komisař služby kriminální policie a vyšetřování obvinil uvedeného agresora z trestných činů nebezpečného vyhrožování a výtržnictví, za něž mu podle trestního zákoníku hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

V Žatci zmizel passat

Policisté pátrají po odcizeném vozidle zn. VW Passat, který zmizel z pondělí na úterý v Lipové ulici v Žatci. Vůz v hodnotě cca 97 000 Kč byl zaparkován před budovou výměníku Žatecké teplárenské a uvnitř se nacházela dětská sedačka v hodnotě 2 000 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Okradena v Kauflandu

Mladá žena byla v minulých dnech okradena v žateckém Kauflandu. Jak oznámila policistům, z kabelky, kterou měla přes rameno, jí dosud neznámý pachatel odcizil pouzdro s finanční hotovostí ve výši 2 500 Kč a s různými doklady. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. 

Odcizil auto, byl zadržen  

V pondělí večer odcizil mladý muž z parkoviště v ulici Velká osada v Podbořanech osobní automobil zn. VW Golf v hodnotě cca 90 000 Kč. Při krádeži mu pomáhali ještě další, dosud neustanovení, komplicové. Kradeného auta si však mladý aktér moc neužil, neboť o několik hodin později byl ve Valovské ulici v Podbořanech, při běžné silniční kontrole, stavěn policejní hlídkou. Ta následně zjistila, že vůz je kradený. Muže za volantem proto zadržela a následně mu komisař služby kriminální policie a vyšetřování sdělil obvinění ze spáchání trestného činu krádeže. Po provedených úkonech byl 24letý mladík ze zadržení propuštěn na svobodu.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 31. října 2012

vytisknout  e-mailem