Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Výzva pro poškozené

SEVERNÍ ČECHY - Severočeští kriminalisté vyšetřují trestný čin podvodu 

     Severočeští kriminalisté vyšetřují trestný čin podvodu, kterého se měl dopustit 33letý muž. Muž láká zejména na ženách kreditní karty nebo finanční hotovost s tím, že vrátí celou částku a ještě přidá další peníze. Z občanů se rovněž snažil vylákat peníze pod záminkou zajištění práce nebo sehnání pracovních zakázek.
     Při vyšetřování případu policisté zjistili, že obviněný navazoval styky s ženami na celém území ČR, a to cestou inzerátu, který si dával na teletextu TV Prima, případně na některý z inzerátů odpověděl telefonicky. K seznámení rovněž využíval webové stránky (např. Líbím se ti, Seznamka, Lidé, Štěstí). S ženami si mnohokrát telefonoval nebo psal SMS zprávy a poté došlo k seznámení a osobnímu kontaktu. V několika případech u žen po různé časové období bydlel.
     Obviněný je štíhlé až hubené postavy, vysoký 171 cm, má vlnité - kudrnaté vlasy, barvy blond až do zrzava. Jeho velkou zálibou je bowling, který jezdil hrát do Ústí nad Orlicí. 
     Policie žádá další možné poškozené, aby se přihlásili na linku 158 nebo osobně podali oznámení na kterémkoliv útvaru PČR.

 

vytisknout  e-mailem