Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z kamionu zmizely televizory

ÚSTÍ NAD LABEM - V průběhu noci pachatelé odvezli 32 LCD televizorů. 

Ústečtí kriminalisté vyšetřují případ krádeže LCD televizorů z návěsu kamionu. Dosud neznámí pachatelé na parkovišti u čerpací stanice na dálnici D8 v průběhu noci ze zaparkovaného kamionu po rozříznutí plachty návěsu odcizili 92 kusů LCD televizorů zn. Samsung. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 950 tisíc korun.

Cvičící přišli o peněženky
Dosud neznámý pachatel se v neděli kolem osmé hodiny večer vloupal do prostor tělocvičen základní školy v centru města. Následně z jedné z šaten odcizil věci, které zde návštěvníci měli uložené. Jednalo se převážně o peněženky s doklady, penězi a platebními kartami. Poškozeným tak vznikla celková škoda kolem 14 tisíc korun.

Krádež vozidla
V průběhu noci z 31.1.-1.2. na Severní Terase v ulici Ladova došlo k odcizení vozidla Š-Octavia, šedé metalízy, rz: 6U2 70-95, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 74 tisíc korun.

Krádež plechů z parovodu
Trmičtí policisté vyšetřují případ krádeže zhruba 80 metrů oplechování parovodu, kdy podezřelý 21letý muž nejenom, že odcizil toto oplechování, ale i vytrhal tepelnou izolaci potrubí. Svým jednáním způsobil škodu kolem 390 tisíc korun.

Krádež transformátorů z osvětlení
Dosud neznámí pachatelé na železniční trati v Povrlech-Neštědicích po sundání krytů stožárového osvětlení vytrhali z vnitřku sloupu kabely s měděnými transformátory připojovací skříně. Jednalo se o 11 sloupů. Způsobená škoda se pohybuje kolem 106 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 2.2.2011

vytisknout  e-mailem