Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z řidiče byl cítit alkohol

MOST - Mostečan nadýchal hodnoty kolem dvou promile; Za volantem neměl co dělat + další info 

Policisté mostecké hlídkové služby narazili na dalšího opilého řidiče. Z kontrolovaného Mostečana za volantem Dacie byl cítit alkohol. Dechová zkouška to jenom potvrdila. Hodnoty se pohybovaly kolem dvou promile. Následně se řidič podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky ho neminulo. 
 
Za volantem by neměl sedět
Za volant i přes vyslovený zákaz řízení usedl 21letý muž z Teplicka. Zjistila to hlídka dopravních policistů. Kontrolovaný řídil vozidlo značky Renault. Rozhodnutím úřadu by ale až do února příštího roku neměl. Policisté mu již sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 
Parkovací místo zůstalo prázdné
Nepříjemné překvapení připravil neznámý zloděj majiteli vozidla značky Ford Galaxy. Parkovací místo v Erbenově ulici bylo po zásahu pachatele prázdné. Poškozený si auto vyčíslil na 180 tisíc korun. Policie případ šetří jako přečin krádeže.
 
Řádil ve sklepních kójích
Ve sklepních kójích v ulici Skupy řádil nenechavec. Bral vše, co mu přišlo pod ruku – jízdní kola, snowboard, vysavač a nářadí. Poškození si hodnotu věcí vyčíslili na celkovou částku 51.500 korun. Policisté mosteckého obvodního oddělení věc šetří jako přečiny krádež vloupáním a porušování domovní svobody.
 
Vnikl do kanceláře
Do kanceláře v centru Mostu vnikl neznámý lapka. Prostory prohledal a jako lup si odnesl příruční trezor s finanční hotovostí a stravenky. Hodnota odcizených věcí přesáhla 20 tisíc korun. Poškozením jako následek násilného vniknutí se částka navýšila o tři tisíce. Policie případ šetří jako přečin krádež vloupáním. Po pachateli pátrá.
 
por. Bc. Alena Bartošová
V Mostě, 1. října 2010
 

vytisknout  e-mailem