Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z vozidla zmizela kola

ÚSTÍ NAD LABEM - Nejenom, že odcizili kola, ale také vozidlo značně poškodili. 

Dosud neznámí pachatelé v průběhu noci 11.4. na Severní Terase v ulici Mírová ze zaparkovaného vozidla Š-Octavia odcizili čtyři hliníková kola s pneumatikami. Majiteli tak způsobili škodu kolem 46 tisíc korun, a to vzhledem k tomu, že při odcizení také vozidlo značně poškodili.

Vloupání do zahradní chatky
Dosud neznámý pachatel se v průběhu víkendu vloupal do zahradní chatky v zahrádkářské osadě Karla Čapka. Z této chatky následně odcizil prodlužovací kabel, mosazný a kovový kohout, digitální vodoměr a radio. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 4 tisíc korun.

Krádež nafty
Neznámý zloděj v průběhu víkendu vnikl do areálu společnosti v Hostovicích, kde následně z nádrže zaparkovaného vozidla odcizil 115 litrů nafty. Způsobená škoda se pohybuje kolem 4 tisíc korun.

Krádež autobaterií a kabelu
Trmičtí policisté šetří případ krádeže na odstavném parkovišti pro kamiony v lokalitě Předlic. Neznámý zloděj zde ze zaparkovaného nákladního vozidla odcizil dvě autobaterie a kabely na osvícení návěsu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 31 tisíc korun.

Krádež krycích plechů
Chlumečtí policisté pátrají po pachatelích, kteří v průběhu víkendu z parovodu v ulici Hrbovická odcizili 38 m2 krycího hliníkového plechu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 15 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 12.04.2011

vytisknout  e-mailem