Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za napadení obviněn

CHOMUTOV - Po hádce následovaly rány, Počítač na chodbě.... 

Vyslechl si obvinění

Kriminalisté z Chomutova obvinili z trestného činu ublížení na zdraví 34letého místního obyvatele. Na konci srpna loňského roku vnikl ve večerních hodinách do domu na Palacké ulici. S poškozenou se pohádal a nakonec ji udeřil pěstí do obličeje. Žena po úderu skončila na zemi. Zranění, které utrpěla, si vyžádalo zásah lékaře a následnou pracovní neschopnost. Vyšetřování nadále pokračuje.

Počítač na chodbě

V Jirkově vyšetřují jednání 24letého muže z okresního města. Na společné chodbě domu v ulici G. Svobody našel v lednu volně odložený notebook v pouzdře v hodnotě 8 tisíc korun. Počítač zde odložil zaměstnanec firmy, který zde pracoval. Následným vyšetřováním policisté zjistili, že to není jeho první porušení zákona. Před Okresním soudem Chomutov stál za obdobné jednání již v dubnu loňského roku a odcházel odtud s podmíněným trestem, který končí až v říjnu 2016. Obvinění z krádeže si muž již převzal.

Krádež dřeva

Policisté v Kadani přijali oznámení o krádeži dřeva v kempu Hradec. Neznámý pachatel vnikl na pozemek areálu, dostal se až do venkovního skladu a odtud odcizil uskladněné dřevo různých délek, dubové špalky a několik pytlů s naštípaným dřevem. Škoda se v tomto případě vyšplhala na téměř 11 tisíc korun.   

9. února 2016

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem