Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žádost veřejnosti

MOSTECKO - Policisté šetří dvě dopravní nehody. 

Mostečtí policisté šetří dopravní nehodu, která se stala dne 26. června letošního roku v 04:30 hodin. Na pozemní komunikaci č. I/27 ve směru od Záluží k Mostu, zhruba 50 metrů před křižovatkou s ulicí Železničářů, došlo k nárazu stříbrného vozidla značky Volkswagen do sloupu trakčního vedení. Automobil poté skončil na tramvajovém pásu tak, že byl znemožněn průjezd hromadného dopravního prostředku. 

Policisté prověřují také oznámení o zranění chodkyně ze dne 7. července 2022 v čase kolem 08:25 hodin. V Litvínově na křižovatce ulic Podkrušnohorská a Ke Střelnici mělo dojít ke střetu seniorky s projíždějícím vozidlem. Žena starší věku přecházela komunikaci v ulici Ke Střelnici ve směru od výjezdu z parkoviště prodejny Autodíly Litvínov (Sportovní školy) k budově Podkrušnohorské polikliniky. U místa incidentu zastavila neznámá žena s osobním motorovým vozidlem a muž, který uvedl, že je záchranářem zdravotnické služby. Tito dva měli být na místě jako první. Totožnost těchto osob je policii dosud neznámá. Do současné doby se nepodařilo zjistit žádné bližší informace k vozidlu, které mělo být účastníkem nehody.

Za účelem zjištění všech skutečností potřebných pro objasnění popsaných nehod žádáme osoby, které by měly poznatky k incidentům, aby se přihlásily na tel. 974 438 263 (v pracovní době) nebo linku 158. Na policii se mohou také obrátit řidiči, kteří v uvedenou dobu projížděli kolem dopravních nehod a jejichž vozidla jsou vybavena kamerami. Mohli by tak poskytnout záznam z místa. 

Děkujeme za spolupráci.

por. Václav Krieger
KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence
19. srpna 2022

vytisknout  e-mailem