Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zadržen na útěku

TEPLICE - Zloděj policistům neunikl; Dopadená kapsářka... 

Zadržen na útěku
     Dobrou práci podvedli policisté z Bíliny když zadrželi 26letého muže, který se vloupal do osobního vozidla Seat. Pachatel z vozidla odcizil autorádio v hodnotě 1 500 korun a dal se na útěk. Bezprostředně po činu byl však dopaden policisty z obvodního oddělení a převezen na služebnu. Než bude obviněn z trestného činu krádeže, může v policejní cele zpytovat svědomí.
 
Dopadená kapsářka
     Policisté sdělili podezření z trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku 39leté ženě ze Slovenska, která v polovině ledna letošního roku kradla v Krupce. V jednom ze supermarketů odcizila poškozené z nákupní tašky, kterou měla při sobě, peněženku s finanční hotovostí ve výši 750,-Kč, platební kartou a osobními doklady. Teď jí hrozí až dvouletý pobyt ve vězení.
 
Vloupání do bytu
     Policie pátrá po neznámém pachateli, který se v Teplicích Proseticích vloupal do bytu v panelovém domě. Pachatel prohledal pokoje a odnesl si mobilní telefon a notebook. V případě dopadení mu hrozí za trestné činy krádeže a porušování domovní svobody trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.
 
V Teplicích 18. 3. 2010

vytisknout  e-mailem