Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zamykejte dveře!

LITOMĚŘICE – Zabouchnuté dveře nejsou překážkou; Poškrábaná vozidla; Na mrazy se připravil 


O tom, že zabouchnuté dveře nejsou překážkou, se přesvědčil poškozený z Roudnice nad Labem. Neznámý pachatel o víkendu překonal vstupní dveře domu opatřené tzv. koulí, které byly jen zabouchnuté. Z přízemí rodinného domu si poté odnesl ošacení s osobními věcmi, doklady a platebními kartami. Škoda je vyčíslena na jeden tisíc korun. Případ policisté šetří pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 

Poškrábaná vozidla
O víkendu poškrábal v Roudnici nad Labem neznámý pachatel hned dvě vozidla zaparkovaná před domem. Nezjištěným předmětem poškodil lak na vozidle značky Škoda a další rýhy vytvořil na vedle stojícím vozidla značky Fiat. Škoda na obou vozidlech je vyčíslena na 30 tisíc korun. Policisté po neznámém vandalovi pátrají.
 

Na mrazy se připravil
Neznámý pachatel si udělal zásoby paliva na mrazivé období. Nezákonným způsobem si přivlastnil vzrostlé stromy ze soukromého pozemku u obce Vetlá. Pokácel a odvezl 32 vzrostlých akátů v hodnotě 25 tisíc korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají.

30. 1. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem