Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zapomněl na okénko

LITOMĚŘICE – Využil otevřeného okna; Krádež elektroměrů; Auto není trezor 

Zapomněl na okénko
Neopatrnost se nevyplatila řidiči nákladního automobilu, který parkoval v úterý v Libochovicích u náměstí. Neuzavřel okénko u levých předních dveří a toho využil neznámý lapka. Odcizil otevřeným okénkem mobilní telefon, doklady a platební kartu. Libochovičtí policisté případ šetří pro podezření z trestného činu Neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 

Krádež elektroměrů
V období od 11. 7. do 20. 7. Odcizil neznámý pachatel z rozvodné skříně domu v Roudnici nad Labem elektroměry. Škoda je vyčíslena na 20 tisíc korun. Za trestný čin Krádeže hrozí neznámému pachateli trest odnětí svobody až na dva roky.
 

Auto není trezor!
O tom se o víkendu přesvědčil majitel nákladního vozidla zn. DAF, který v něm po zaparkování v Roudnici nad Labem ponechal řadu cenných věcí. Neznámý pachatel vytlačil okénko dveří u řidiče a odcizil autorádio, vysílačku, finanční hotovost, autonabíječku, spací pytel, ošacení a svítilnu. Škoda je vyčíslena na 24 tisíc korun. Trest odnětí svobody až na dva roky hrozí neznámému pachateli, který se svým jednáním dopustil trestných činů Poškození cizí věci a Krádeže.
 

22. 7. 2010 nprap. Pavla Kofrová

vytisknout  e-mailem