Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Závod míru juniorů 2014

TEPLICE - Řidiče čekají v sobotu 10. května částečná dopravní omezení. 

 
     V sobotu 10. května pokračuje na Teplicku svou III. etapou 43. ročník Závodu míru juniorů 2014. Závod bude odstartován v 13:30 hodin před budovou radnice na náměstí Svobody v Teplicích a jeho ukončení předpokládáme kolem 16:30 hodin na Zinnwaldu.
     V souvislosti s touto sportovní akcí upozorňujeme řidiče na částečná dopravní omezení, ke kterým bude postupně docházet na trase závodu. Ta vede ze startu v Teplicích ulicemi Alejní a Lounská na silnici I/13 směr Bílina, sjezd na komunikaci č. 258 přes Želénky do Duchcova. Odtud dále přes Lahošť a Hudcovskou Výšinu do Košťan a přes Mstišov po komunikaci č. 27 do Dubí. Následně projede peloton po ulici Ruská (silnice I/8) zpátky do Teplic na silnici I/13, po které závodníci pojedou stejnou trasou (Duchcov, Lahošť, Košťany, Mstišov) zpět do Dubí.
     Následně vede trasa přes Přítkov do Krupky, přes Horní Krupku na Komáří Vížku a dále přes Fojtovice na Cínovec, po komunikaci I/8 zpátky do Dubí (na křižovatku ulic Ruská, Pohraniční stráže, Krušnohorská), následně po stejné trase (Přítkov, Krupka, Fojtovice) na Cínovec a odtud do cíle.
 
Další informace: Několik minut před průjezdem pelotonu pojede po trase služební vozidlo Policie ČR označené žlutým praporkem, bezprostředně před pelotonem pojede vozidlo označené červeným praporkem a konec pelotonu bude označovat vozidlo s šachovnicovým praporkem. Žádáme řidiče i další osoby, kterých se závod nějakým způsobem dotkne, aby dbali pokynů policistů, strážníků a pořadatelů, kteří budou průběh akce zajišťovat.
 
Mapka závodu.jpgMapka závodu.jpg
 
 
Teplice, 6. 5. 2014, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 207
email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem