Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ze sklepa zmizela kola

LOUNY - Škoda přesahuje osm tisíc korun... 

V minulých dnech zavítal do jednoho z panelových domů v lounské ulici Pionýrů dosud nezjištěný pachatel. Násilným způsobem vnikl do sklepní kóje a z ní odcizil dvě jízdní kola. Celkovou škodu vyčíslil majitel na 8 100 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.

Do auta se vloupal pro doklady

Z neděle na pondělí se vloupal do osobního automobilu zn. Peugeot 106 dosud neznámý pachatel. K události došlo v Alšově ulici v Podbořanech. Poté, co poberta překonal uzamčené pravé přední dveře, vnikl dovnitř a z přihrádky v palubní desce odcizil osobní doklady poškozených, osvědčení o technickém průkazu, kartu zákonného pojištění, další doklady a navíc i pánské sluneční brýle a svazek klíčů. I když škoda není vysoká, činí cca 400 Kč, odcizené doklady jsou však nemalým problémem. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže.

Rekonstruovaný dům v hledáčku zloděje

V minulých dnech vnikl do rekonstruovaného rodinného domu ve Veltěžích u Loun dosud nezjištěný pachatel. Odcizil několik balíků plovoucí podlahy, elektroinstalační a stavební materiál, dřezovou baterii, umyvadlo a záchodovou mísu, nářadí a další věci. Celkovou škodu vyčíslil poškozený na bezmála 40 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 2. května 2012 

vytisknout  e-mailem