Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

"Zkus to říct"

MOST - Projekt zaměřený na problematiku domácího násilí bude i v Mostě. 

Preventivní projekt Policejního prezidia, oddělení tisku a prevence, s názvem "Zkus to říct" míří v neděli 26. února 2017 i  do Mostu. Projekt, který je podpořený z Programu prevence kriminality MV ČR pro rok 2015, je zaměřen na problematiku domácího násilí. Tváří tohoto projektu je populární a známá cvičitelka Hanka Kynychová, která byla sama obětí domácího násilí. Při svých aktivitách se setkává s řadou žen, které jí důvěřují a s podobnou problematikou se jí často svěřují.

Součástí zajímavého programu bude diskuse s odborníky a to z řad policie i pomáhajících organizací. Besedy na místě setkání vedou psychologové z anonymní linky pomoci v krizi Policejního prezidia ČR, zástupce organizace Bílý kruh bezpečí a zástupci centra pro týrané ženy - ROSA.

Tour Hanky Kynychové "Pohyb pomáhá" se v neděli 26. února 2017 uskuteční v Mostě.

Od 09. hodiny si zájemci mohou přijít zdarma zacvičit v prostorách tanečního studia Kamily Hlaváčikové v Mostě, ulice M. Rybalka 1020. Čeká je bohatý program - tři hodiny cvičení pod vedením Hanky Kynychové, besedy, přednášky, poradenství v oblasti zdravé výživy a zdravého životního stylu.

 

Další informace o akci jsou k dispozici na http://www.policie.cz/clanek/zahajeni-preventivniho-projektu-zkus-to-rict.aspx

 

nebo na www.kynychova.cz  nebo na FB profilu Hanky Kynychové.

 

nprap. Ludmila Světláková

13. února 2017

 

 

 

vytisknout  e-mailem