Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj hledal peníze

MOST - Nenašel je, tak odcizil alkohol; Zatímco bruslila, zloděj jí vykradl auto; Týrá otce 

 Peníze za lup hned prohrál

Policejní komisař mezibořské policie sdělil podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním dvacetiletému muži z Litvínovska. Podle výsledků šetření policistů se měl mladík dostat do jedné místní restaurace. Koncem března se potuloval městem, když si prý všiml pootevřeného okna u objektu. Vylezl na strom a z něj se pak dostal oknem dovnitř zařízení. Hledal hlavně peníze, které však nikde neobjevil. Odcizil tedy několik lahví alkoholu a také cigarety. Lup pak údajně prodal v nějakém baru a peníze obratem prohrál na automatech. Poškozený majitel restaurace vyčíslil hmotnou škodu na částku 4 200 korun.


 

Dům v rekonstrukci navštívil zloděj

Neznámý lapka zavítal tento týden do mostecké lokality Zahražany a vloupal se do rekonstruovaného rodinného domku. Uvnitř vytrhal kabely elektrického rozvodu a odcizil i železná kamna, stavební materiál, měděné trubky a další věci určené k rekonstrukci domu. Poškozený majitel, který vloupání zjistil tento týden, věc ohlásil na obvodní oddělení Policie ČR v Mostě, která přečin krádeže nyní vyšetřuje a po neznámém pachateli pátrá.


 

Sportovkyni někdo vybral auto

Nepříjemná událost se stala jedné mladé ženě z Mostu. Ta byla tento týden v podvečer sportovat u vodní nádrže Matylda v Mostě. Na parkovišti nechala stát své vozidlo a vydala se bruslit. Když se po hodině vrátila k vozidlu, z místa odjela, aniž by zjistila, že má auto vykradené. Až v místě svého bydliště přišla na to, že jí ze zavazadlového prostoru neznámý pachatel odcizil její kabelku a sportovní tašku. Žena tak přišla i o peníze, doklady, sportovní oblečení a obuv. Způsobenou škodu poškozená vyčíslila na částku dvacet tisíc korun. Případ krádeže nyní vyšetřuje mostecká policie.


 

Z místa nehody ujela

Ohrožení pod vlivem návykové látky bylo ve zkráceném přípravném řízení sděleno mosteckými policisty 21leté ženě z Mostecka. Ta v jedné obci na Mostecku při jízdě osobním vozidlem nezvládla řízení po projetí zatáčky, narazila do zábradlí u rodinného domu. Z místa nehody však ujela a vůz odstavila za obcí. Policisté u ženy provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Hmotná škoda byla vyčíslena na částku pět tisíc korun.


 

Noc strávil řidič v policejní cele

Pod vlivem alkoholu přistihli mostečtí policisté 21letého řidiče osobního vozidla Škoda. Zastavili ho tento týden v ulici Zdeňka Štěpánka v Mostě krátce před půlnocí. Při kontrole u motoristy provedla hlídka dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Po lékařském vyšetření skončil řidič v policejní cele. Následující den mu policejní inspektor sdělil podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky ve zkráceném přípravném řízení.


 

Za útoky na otce musel z bytu

Policisté mosteckého obvodního oddělení včera v odpoledních hodinách šetřili případ domácího násilí. K němu má docházet již delší dobu v jednom bytě panelového domu na sídlišti v Mostě. Tam ve společné domácnosti žije 38letý muž se svým otcem. Syn svého rodiče napadá nejen slovně, ale občas se uchýlí i k fyzickému násilí. Policisté po vyhodnocení rizik na místě přistoupili k zákonnému opatření a mladšího z dvojice nájemníků vykázali z bytu na dobu deseti dnů.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 11. května 2011


 

vytisknout  e-mailem