Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj horolezec

TEPLICE - Krádež v bytě, Zlomil mu nos.. 

Zlomil mu nos
 
Rvačka z konce července skončila obviněním jednoho z účastníků. Na konci července se poprali dva muži v Krupce před jednou z restaurací. Mladší z dvojice napadl údery pěstí do obličeje a následně kopnutím do zad druhého muže. Ten utrpěl zlomeninu očnice a nosu s dobou léčení nad 14 dní. Napadením bylo způsobeno takové zranění, které vedlo k obvinění z ublížení na zdraví a výtržnictví.
 
Krádež v přízemí
 
K vloupání do přízemního bytu došlo v Trnovanech. Majitelka nechala po delší dobu své nepřítomnosti otevřené větrací okénko, které stačilo dosud neznámému pachateli, aby vnikl do bytu. Odtud pak odcizil notebook, videokameru a šperky. Policisté nabádají obyvatele přízemních bytů, aby po dobu své nepřítomnosti pečlivě uzavřeli všechna okna. I malý otvor stačí, aby se zloděj do bytu dostal.
 
 
Zloděj horolezec
 
Ve středu nad ránem přelezl 38letý muž plot a vnikl na pozemek domu, kde dále vylezl na střechu toalet restaurace ve výšce 1,4 metru. Potom vyšplhal po připravených železných podpěrách do otevřeného okna ve výšce 1,2 metru od střechy toalet a vnikl do kuchyně bytu v 1. patře. Zde pak odcizil hodinky, šperky a klíč od vozidla. Majiteli vznikla škoda 3500,-Kč.  Toto mužovo jednání nebylo prvním prohřeškem proti zákonu, v minulosti již byl za krádeže odsouzen. Nyní mu na účet přibylo další obvinění z krádeže a porušování domovní svobody.
 
Teplice, 9. července 2010, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem