Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj kradl v kostele

ÚSTÍ NAD LABEM - Z střechy kostela odcizil měděná víka. 

Libouchečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže měděných vík ze střech kostela. Podezřelý 26letý muž vnikl do půdních prostor kostela, kde následně ze střech odcizil 12 kusů měděných vík, které zpeněžil ve sběrných surovinách. Svým jednáním farnosti způsobil škodu kolem 39 tisíc korun.

Krádež brány
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci v obci Brná odcizil z vjezdu na pozemek železnou bránu o rozměrech 5x1,7m. Způsobená škoda se pohybuje kolem 23 tisíc korun.

Vloupání do garáže
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci se v ulici E.Krásnohorské vloupal do garáže, ze které následně odcizil elektrocentrálu, tři vrtačky, sadu závitových hlav a svářečku na plasty. Majiteli tak byla způsobena škoda kolem 47 tisíc korun.

Vloupání do kůlny
Střekovští policisté pátrají po pachateli, který v průběhu dvou dnů vnikl na pozemek chaty a zde ze zděné kůlny odcizil domácí vodárnu, zahradní hadice, filtrací sadu, zahradní nářadí a další drobnosti. Majiteli tak způsobil škodu kolem 20 tisíc korun.

Spící okraden
Dosud neznámý pachatel krátce před půlnocí na Mírovém náměstí okradl podnapilého spícího muže. Ve spánku mu z ruky sundal hodinky a batoh se všemi věcmi (peněženku, doklady, platební kartou, finanční hotovost, klíče od vozidla). Klíče posléze byly nalezeny a vráceny poškozenému. Tomu tak byla způsobena škoda kolem 9 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 6.6.2011

vytisknout  e-mailem