Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj okradl seniorku

ÚSTÍ NAD LABEM - Z francouzských holí jí strhl kabelku a nákupní tašky. 

Včera v odpoledních hodinách neznámý pachatel na Severní Terase v ulici Pod Parkem okradl 84letou babičku o kabelku. Pachatel k seniorce přistoupil a z francouzských holí, o které se opírala, jí strhl kabelku s doklady a finanční hotovostí 120 korun a dvě nákupní tašky. Následně pachatel z místa utekl. Ke zranění poškozené naštěstí nedošlo. Policisté po tomto pachatel intenzivně pátrají.

Vloupání do bytu
Dosud neznámý pachatel se v průběhu dopoledne v ulici Kmochova vloupal do bytu v sedmém patře panelového domu. Z tohoto bytu následně odcizil domácí kino, DVD přehrávač, fotoaparát, meteostanici,, dalekohled a finanční hotovost. Majiteli tak způsobil škodu kolem 22 tisíc korun.

Krádež věcí ze stavby
Dosud neznámý pachatel se v průběhu měsíce vloupal do rozestavěného rodinného domu, kde následně odcizil 95 metrů elektrických kabelů, stavební reflektor a další stavební věci. Způsobená škoda se pohybuje kolem 9 tisíc korun.

Vloupání do sklepa
Dosud neznámý pachatel v průběhu týdne v ulici Na Popluží vloupal  do několika sklepních kójí, ze kterých následně odcizil pánský a dva dětské snowboardy s příslušenstvím, dvě horská kola a elektromateriál. Svým jednáním způsobil škodu kolem 48 tisíc korun.


por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 13.2.2012
 

vytisknout  e-mailem