Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj v bytě

CHOMUTOV - Majiteli zmizela elektronika, Byl, kde neměl.... 

Zloděj v bytě

Do neobývaného bytu v jirkovské ulici Ervěnická kdosi vnikl. Za použití násilí se pachatel dostal dovnitř, všechno prohledal a z obývacího pokoje sebral různou elektroniku. Celková škoda se vyšplhala na téměř 16 tisíc korun. Jirkovští policisté uvedené jednání vyšetřují jako krádež.

Byl, kde neměl

Až tříleté vězení hrozí v případě odsouzení 25letému muži z okresního města. Pohyboval se na sídlišti Písečná, kde byl kontrolován policejní hlídkou. Muži zákona ale zjistili, že tam nemá co pohledávat. Magistrát Chomutov mu totiž vyslovil zákaz pobytu v uvedené lokalitě. Zákaz končí až na konci ledna příštího roku. Kontrolovaný byl zadržen, následně provedená dechová zkouška prokázala, že je pod vlivem alkoholu. Nadýchal 3,85 promile. Případem se nadále zabývají chomutovští policisté.

Nemá zboží ani peníze

Kriminalisté v Kadani obvinili z úvěrového podvodu muže ve věku 22 let z Hory sv. Kateřiny. Na začátku června letošního roku uzavřel spotřebitelský úvěr v klášterecké prodejně na nákup zboží. Již při sepisování smlouvy však podváděl, uvedl nepravdivé údaje o svém zaměstnání a výši příjmu. Za půjčenou částku 22 tisíc korun si koupil notebook a mobilní telefon. Zakoupené zboží obratem ruky však prodal za necelých 6 tisíc korun a peníze ihned utratil. 

22. prosince 2015

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov 

tlf. 974 433 207    

krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem