Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj v hospodě

LITOMĚŘICE – Z automatů ukradl peníze a z výčepu cigarety….  

 

Zloděj v hospodě
Do hostince Říp v Libochovicích se během noci na začátku pracovního týdne vloupal zloděj. Překonal okno a vnikl do objektu. Zajímaly ho dva hrací automaty, ze kterých ukradl peníze. Drobné mince nenechal ležet ani ve výčepu, kde odcizil i kartony cigaret. Krádeží vloupáním způsobil škodu přesahující 16 000 Kč. Neznámý lapka čelí podezření z přečinu krádeže a policie po něm pátrá.
 

 

Byt navštívil nezvaný host
Lovosický rodinný dům navštívil nezvaný host. Vychování neměl. Kromě toho že se do bytu vloudil jako myška bez zazvonění či zaklepání, v předsíni ukradl věci a zase potichounku odešel. Okradená žena neměla o zloději žádné tušení. Ani přesně neví, kdy ke krádeži došlo. Na skutečnost, že jí v předsíni z věšáku zmizela kabelka s doklady a platební kartou, přišla až za tři dni. Proto se hned v úterý obrátila na policii. Lapka se do domu vloudil neuzamčenými dveřmi. Čelí podezření z přečinů porušování domovní svobody a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 

Policie vyzývá občany, aby si svoje byty a rodinné domy důkladně zamykali, a to v případě, když jsou doma. Jinak se takovému nebezpečí vystavují. Lehkovážnost a neopatrnost není opravdu na místě a může se pěkně prodražit. 
 

 

Lapka přistižen při krádeži
Při krádeži v Havlíčkově ulici v Litoměřicích byl přistižen zloděj. Lapka se vloupal na dvoře před domem do zaparkovaného osobního automobilu, ze kterého ukradl nářadí. Při činu byl přistižen, a proto vzal nohy na ramena a utekl. Policisté však lapkovi nedali šanci. Ve spolupráci s městskými strážníky muže dopadli v Ladově ulici. Zadrženého pachatele pak eskortovali na obvodní oddělení. Prověřováním podezřelého muže bylo zjištěno, že se jedná o osobu, která byla v posledních třech letech pro majetkový trestný čin potrestána nebo odsouzena. Po provedení výslechu a dalších neodkladných úkonů bylo muži sděleno podezření z přečinu krádeže. 
 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 24. 11. 2010
 

vytisknout  e-mailem