Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj v kadeřnictví

LOUNY - Odcizil věci za tisíce... 

Dosud nezjištěný poberta se v minulých dnech vloupal do jednoho kadeřnictví v Lounech. Napakoval se vším možným, co mu přišlo pod ruku. Hlavně se zaměřil na různé kadeřnické přípravky, ale také nůžky na stříhání, strojky, vlasové žehličky a jiné kadeřnické pomůcky. Z provozovny odcizil i finanční hotovost, dvě platební karty a DVD přehrávač. Celková škoda, kterou svým počínáním zloděj napáchal, byla vyčíslena na 47 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Vánoce se blíží, pozor na zloděje!

Neopatrnosti není nikdy dost. Zvláště v době, kdy se začínají blížit vánoční svátky a lidé jsou v tomto chaotickém období často roztěkaní, nesoustředění a tak není divu, že na svoje věci nedávají takový pozor. Bohužel právě tento předvánoční čas nahrává zlodějům a ti využívají každého nepatrného zaváhání občana. Proto policisté v předstihu chtějí na toto riziko občany upozornit. Jednu z posledních takových krádeží šetřili policisté v minulých dnech v lounském Kauflandu. Žena středního věku si zavěsila na nákupní vozík kabelku a bezstarostně nakupovala. Neznámý zloděj však využil její chvilkové nepozornosti a z kabelky jí odcizil peněženku s doklady a finanční hotovostí. Poškozená tak přišla o 5 600 Kč. Podobné případy se stejným scénařem se hlavně ve větších obchodech často opakují. Buďte proto na své věci opatrní a předejdete tak zbytečné krádeži.

Z chléva zmizela selata

Krádež prasat před výkrmem šetří lounští policisté. Selata se ztratila v minulých dnech ze chléva jedné firmy v malé obci poblíž Loun. Zloděj poškozenému družstvu způsobil škodu za devět tisíc korun. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 16. listopadu 2010

vytisknout  e-mailem