Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj v novostavbě

LITOMĚŘICE – Kradl a poškodil nové zařízení  


Zloděj v novostavbě
Během poslední listopadové noci se vydal do novostavby v Libkovicích pod Řípem neznámý ničema. Aby se do objektu dostal, rozbil několik oken. Poté vnikl dovnitř nového domu a odcizil v něm různé druhy kabelů. Zanechal za sebou hotovou spoušť. Kvůli několika metrům kabelů způsobil škodu přesahující 60 000 Kč. Neznámý pobuda čelí podezření z přečinů krádeže a poškození cizí věci.

 

Nezvaný host
Do domu v Polepech se v několika uplynulých dnech vloupal zloděj. Ukradl v něm vysavač, dva set-top boxy a šest lahví alkoholu různých značek. Krádeží způsobil majiteli domu 4 400 Kč a poškozením okna 1 000 Kč. Je podezřelý z přečinů krádeže a porušování domovní svobody.

 

Vloupání do automobilu
Ve středu dopoledne zjistil majitel osobního automobilu zaparkovaného v Litoměřicích, že mu ho nějaký pobuda vykradl. Auto bylo zaparkované v Družstevní ulici před domem. Mělo poničený zámek u dveří. Uvnitř zmizelo autorádio s přehrávačem CD a plastový box s nářadím a povinnou výbavou. Celková škoda činí 3 300 Kč. Ve věci se jedná o podezření z přečinu krádeže.
 

 

Opilá řidička za volantem
V pátek před jednou hodinou po půlnoci zastavila hlídka policie v Lovosicích řidičku osobního automobilu v Terezínské ulici. Policisté z lovosického obvodního oddělení jí vyzvali k dechové zkoušce a žena se jí dobrovolně podrobila. Výsledek byl však alarmující. Řidička nadýchala téměř 2 promile! Je podezřelá z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Podle trestního zákoníku jí hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý postih nebo zákaz činnosti.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 2. 12. 2011
 

vytisknout  e-mailem