Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj využil lsti

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj se dostává do bytů pod záminkou zkontrolování plastových oken. 

Všebořičtí policisté zaznamenali další případ, kdy zloděj využil lsti, dostal se do bytu a následně poškozeného okradl. Ve středu kolem půl deváté večer v ulici Spartakiádní zazvonil pachatel na dveře bytu poškozeného s tím, že jde provést kontrolu plastových oken. Poškozený ho pustil do bytu a ve chvíli, kdy kontroloval jedno z oken, tak poškozeného požádal, aby mu jej podržel, že si musí urgentně zavolat. V tom okamžiku mu ze stolu v kuchyni odcizil 4 tisíce korun a odešel.
 
Vloupání do rodinného domu
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci vloupal do rodinného domů v obci Větrov, ze kterého následně odcizil tenisové rakety a snědl různé potraviny. Svým jednáním tak způsobil škodu kolem 10 tisíc korun.
 
Policistům zloděj neutekl
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ vloupání do restaurace v Krásném Březně. Podezřelý 39letý muž ještě s dalšími dvěma komplici se v ranních hodinách vloupal do restaurace, kde po vypáčení výherních automatů odcizil finanční hotovost. Ve chvíli, kdy si všiml, že na místo přijela policejní hlídka, tak se snažil o útěk, kdy z okna restaurace vyskočil na strom a z toho spadl na zem. Následně byl zadržen policisty a putoval do policejní cely. Pro uvedené jednání byl v minulosti již odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.
 
Vloupání do objektu
Dosud neznámý pachatel se v průběhu zhruba 14 dnů vloupal do objektu v areálu bývalé Chemopharmy, ze kterého následně odcizil vodovodní baterie a armatury. Následně poškodil několik umyvadel a sociálních zařízení. Způsobená škoda se pohybuje kolem 20 tisíc korun.
 
por.Bc.Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 4.5.2012

vytisknout  e-mailem