Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj využil otevřeného okna

ÚSTÍ NAD LABEM - Majitelce následně odcizil finanční hotovost.  

Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který v sobotu ve večerních hodinách na Klíši v ulici Brožíkova využil asi ve výšce tři metrů otevřeného okna do ložnice, z níž následně po prohledání skříní odcizil finanční hotovost. Zhruba 32 tisíc korun mu pravděpodobně stačilo, protože odešel aniž by cokoliv jiného odcizil.

Další krádež  na železniční trati
Dosud neznámý pachatel se dopustil další krádeže na železniční trati v ulici Tovární, kde na koleji u chráněného železničního přejezdu odcizili 410m kabelu kódovací smyčky a 2,5 metru měděného drozelového lana.  Svým jednáním způsobil škodu kolem 10 tisíc korun.

Muž putoval ihned do věznice
Chlumečtí policisté v neděli ve večerních hodinách vypátrali 36letého muže, po kterém bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Na muže byl soudem vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody, kam také ihned po zadržení putoval.

Lékařka krátila daně
Policejní  komisař sdělil obvinění 59leté lékařce provozující soukromou lékařskou praxi z trestného činu Zkrácení daně, poplatku a podobné povinné platby. Obviněná do daňového přiznání za rok 2006-2007 vědomě neuvedla veškeré příjmy ze svého podnikání, čímž zkrátila daň z příjmu fyzických osob o částku zhruba 355 tisíc korun. Za uvedené jednání obviněné hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 6 měsíců do 3 let nebo peněžitý trest.

por. Bc. Hyšplerová Veronika
Ústí nad Labem 22.3.2011
 

vytisknout  e-mailem