Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloději aut

LITOMĚŘICE – Vyhlídli si auta před hotely a další info...  

 

Parkování před hotely nebylo bezpečné
V úterý večer ponechal osobní automobil zn. Škoda Octavia 54letý muž zaparkovaný před hotelem Terek ve Štětí. Druhý den ráno však zjistil, že auto není na svém místě. Během noci si ho totiž vyhlídnul zloděj. Nemile překvapenému muži nezbylo nic jiného, než krádež osobního automobilu v hodnotě téměř 360 000 Kč oznámit na policii. Ve středu dopoledne pak došlo ke krádeži vloupáním do auta na parkovišti před hotelem Skif v Račicích. Zloděj vnikl do uzamčené Škody Fabia a ukradl v ní autorádio, navigaci, cestovní tašku s oblečením a kosmetikou, 20 CD, krabice s průmyslovým zbožím, autolékárnu a reklamní tiskoviny. Pachatel způsobil škodu 30 000 Kč.

 

Stodola v plamenech
Ve středu odpoledne hořela v Čakovicích stodola u domu. Na místě zasahovali hasiči HZS Štětí a na pomoc přijeli i dobrovolní hasiči z Vrbice. Příčiny a okolnosti požáru jsou v současné době předmětem šetření. Požár napáchal 300 000 škodu.

 

Nezvaný host v domě
Ve středu ráno zjistila majitelka domu v Židovicích, že v něm přebýval cizí člověk. Využil její dlouhodobé nepřítomnosti a do domu se nastěhoval. Přelezl oplocení a za použití násilí vnikl do domu vchodovými dveřmi. Dům prohledal a vzal si různé oděvy. Nějakou dobu se v domě zdržoval. Pachatel čelí podezření z přečinů Krádež a porušování domovní svobody.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 6. 1. 2011
 

vytisknout  e-mailem