Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloději dovolenou nemají

LITOMĚŘICE – Zaostřeno na česnek; Řídí a maří i ženy … 

Během uplynulých dvou týdnů přijali policisté v našem okrese tři oznámení o krádežích česneku. K prvnímu případu došlo u obce Brozany nad Ohří již na konci června. Neznámý pachatel si odnesl z pole 32 kg ještě nedozrálého česneku. Majitel polnosti vyčíslil škodu na necelé 4 tisíce korun.
 

Další krádeží česneku se zabývají roudničtí policisté. Pátrají po neznámém pachateli, který na konci uplynulého týdne sklidil ze soukromé zahrady u obce Vražkov 40 kg česneku za 8 tisíc korun.
 

Nejvíce česneku si odnesl v průběhu uplynulého týdne neznámý pachatel ze zahrádky u Sulejovic. Ze záhonů vytrhal 50 kilogramů česneku za 10 tisíc korun.
 

Řídí a maří i ženy
Policisté kontrolovali ve Štětí v sobotu dopoledne 46letou řidičku jedoucí centrem města osobním vozidlem značky Škoda. Následnou kontrolou se ukázalo, že žena usedla za volant vozidla, ač má platné dva zákazy řízení všech motorových vozidel až do konce roku 2014.
 

Při projíždění jednosměrnou ulicí v protisměru byla v Úštěku v sobotu večer zastavena a kontrolována 21letá řidička osobního vozidla. Ani tato řidička nedopadla nejlépe. Policisté zjistili, že má vysloveny tři platné zákazy řízení všech motorových vozidel do dubna 2014.
 

Nejvíce prohřešků však měl na svém kontě 19letý mladík, který byl kontrolován při řízení vozidla na sklonku uplynulého týdne u Terezína. Přes čtyři zákazy řízení usedl za volant vozidla, navíc ještě pod vlivem drog. Řídil přes vyslovený zákaz řízení všech motorových vozidel platný až do poloviny roku 2015.
 

8. 7. 2013
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem