Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zmizela jízdní kola

DĚČÍN - I věci z odstaveného vozidla. 

Slehla se po něm zem

RUMBURK – Rumburští policisté pátrají od šestého července letošního roku po sjezdovém horském kole zn. Author, které se ztratilo z chodby obytného domu v Rumburku. Jeho majitel jej ocenil na dvaceti tisíc českých korun.  Událost po oznámení prověřují s ohledem na přečin krádeže.

Už tam není

KRÁSNÁ LÍPA – I krásnolipští policisté prověřují možnou krádež jízdního kola. K jeho odcizení mohlo dojít v noci z úterý na středu letos pátého července v Krásné Lípě. Majitelka jej měla odložené v kůlně na volně přístupném pozemku. Ztracené horské jízdní kolo ocenila částkou osm tisíc českých korun. Zatím se ho nepodařilo nalézt.

Našli je na toaletách

DĚČÍN – Místní policisté šetří od pátého července  letošního roku  ranní nepříjemnost v děčínském hudebním klubu. Majitel brašny, která se ztratila včetně osobních věcí , se obrátil na policisty v časných ranních hodinách ve středu 5. Července. Při svém pobytu v klubu si tašku odložil do šatny. Když se pro ni vrátil, už ji na místě nenašel.  Ztrátu věcí ocenil na částku dvaačtyřiceti tisíc českých korun. Mobilní telefony byly posléze nalezeny a odevzdány nálezcem do rukou policistů. V současné chvíli se místní strážci zákona zabývají oznámenou nepříjemností s ohledem na přečin krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Věci se našly

DĚČÍN – Z volně odstaveného osobního vozidla  v Riegrově ulici v Děčíně se přes noc z pondělí na úterý letos čtvrtého července zmizely věci v hodnotě třináct set českých korun. Neznámý lapka si s sebou odnesl nejen  doklady od vozu, ale i reflexní vestu a další věci, jež našel uvnitř. Chybějící  věci  se posléze dostaly k policistům prostřednictvím poctivého nálezce, který je  nalezl nedaleko místa činu. Děčínští policisté  nedávnou nepříjemnost prověřují s ohledem na přečin krádeže.  

Seno bez hodnoty

RUMBURK – Od úterý čtvrtého července letošního roku čelí rumburští policisté  informacím o poničených senážních balících v Horním Jindřichově.  Tamní zemědělec našel u šestnácti z nich rozřezanou krycí fólii, která brání vstupu vlhkosti. Po jejím narušení dochází ke znehodnocení celého obsahu. Škody v současné chvíli dosahují necelých deseti tisíc českých korun.  Strážci zákona prověřují zjištěné okolnosti s ohledem na přečin poškození cizí věci.

Děčín 7. července 2017 

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem