Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Alkohol a řidiči

Řídil s 2,02 promile alkoholu 

       V sobotu 22. srpna 2009 v 1.00 hodin řídil 33 letý muž z Klatovska vozidlo zn. Fiat po komunikaci ve směru od Klatov na Horažďovice a za obcí Čihaň vjel částečně mimo vozovku, kde narazil pravou přední částí do stromu. Ke zranění osob nedošlo. Řidič se podrobil dechové zkoušce a alkoholtester zjistil 2,02 promile alkoholu, souhlasil s lékařským vyšetřením a odběrem krve. Škoda na vozidle činí 40 tis. Kč.
    Hlídkou policie byl v sobotu 22. srpna 2009 ve 2.00 hodin kontrolován v Klatovech řidič 18 letý muž z Plzně, který řídil osobní automobil zn. Škoda Favorit. Podrobil se dechové zkoušce a alkoholtester zjistil 1,78 promile alkoholu, souhlasil s lékařským vyšetřením a odběrem krve.
     V neděli 23. srpna 2009 v 15.00 hodin řídil 35 letý muž z Klatovska osobní automobil v obci Makov a při projíždění pravotočivé zatáčky vjel vlevo mimo vozovku. Při prošetřování příčin dopravní nehody se řidič podrobil dechové zkoušce a alkoholtester zjistil 2,01 promile alkoholu, souhlasil s lékařským vyšetřením a odběrem krve. Muž je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 

vytisknout  e-mailem