Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Bezpečnostní opatření k fotbalovému utkání

PLZEŇ - V souvislosti se zítřejším utkáním mužstev FC Viktoria a CSKA Moskva jsou policisté připraveni chránit veřejný pořádek a bezpečnost.  

     Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje připravilo v souvislosti s fotbalovým utkáním základní skupiny Ligy mistrů UEFA mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a CSKA Moskva, které proběhne dne 10.12.2013 v Doosan Aréně v Plzni, bezpečnostní opatření, do něhož bude nasazeno několik desítek policistů, kteří budou dohlížet na dodržování veřejného pořádku nejen v bezprostředním okolí fotbalového stadionu ale i v centru města. Před zápasem, v jeho průběhu a po jeho skončení budeme průběžně shromažďovat a vyhodnocovat aktuální informace pomocí techniky.
     Protože toto utkání bylo na základě dostupných informací vyhodnoceno jako vysoce rizikové, věnovali jsme přípravě bezpečnostního opatření maximální pozornost a jsme připraveni v případě narušení veřejného pořádku okamžitě a efektivně zasáhnout.
     Dle předběžných informací by mělo do Plzně dorazit okolo 700 fanoušků hostujícího mužstva, z tohoto počtu by mohlo být až několik set tak zvaně rizikových. Očekáváme, že se před zápasem i po jeho ukončení bude v okolí stadionu a v centru města pohybovat velké množství fanoušků obou týmů. Příznivce obou mužstev, kteří přijedou na zápas osobními vozidly, žádáme, aby parkovali na vyhrazených parkovištích, nebránili provozu a dbali pokynů policistů.
 
por. Ing. Hana Štefflová
9. prosince 2013
 
 
 

vytisknout  e-mailem