Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

" Den bezplatné technické kontroly"

Nechejte si bezplatně zkontrolovat své vozidlo  

Preventivně informační skupina Cheb Krajského ředitelství policie Zpč. Kraje připravila pro motoristy ve spolupráci se Stanicí technické kontroly AUTO O.K., s.r.o. Cheb a AUTORENT Salon s.r.o. - STK Mariánské Lázně "DEN BEZPLATNÉ TECHNICKÉ KONTROLY VOZIDEL", který se uskuteční v sobotu dne 18. dubna 2009 od09.00 do13.00 hodin

Kontroly budou zaměřeny především na podvozek vozidla, kontrolu geometrie přední nápravy, kontrolu účinnosti a souměrnosti brzd, kontrolu stavu pneumatik a osvětlení vozidla. Každý řidič, jemuž není technický stav jeho automobilu lhostejný, má po zimě možnost nechat si bezplatně prohlédnout svůj vůz školenými profesionálními odborníky na nejmodernějších diagnostických přístrojích a zjistit tak jeho aktuální technický stav.

Akce bude zahájena v sobotu 18.4.2009 v 9.00 hodin na Stanicích technické kontroly - Auto O.K., s.r.o. ve Vrázově ulici č.p. 10 v Chebu a Autorent Salon, s.r.o., Tepelská 551, Mariánské Lázně.

Přítomní policisté budou řidiče informovat o možnostech ochrany vozidel před krádežemi a vloupáním a o jejich počtu. Také se řidiči mohou dozvědět o nejčastějších příčinách dopravní nehodovosti na území okresu Cheb. Navíc máte možnost nechat si prověřit stav autolékárničky a zkontrolovat si povinnou výbavu, přičemž zjištěné nedostatky jsou v rámci tohoto dne BEZTRESTNÉ. Policisté jsou také připraveni zodpovědět Vaše dotazy týkající se pravidel provozu na pozemních komunikacích.

Přispějte i Vy k bezpečnosti našich silnic - nechejte si zdarma prohlédnout svůj vůz na "Dni bezplatné technické kontroly!"

nprap. Martina Hrušková
 

vytisknout  e-mailem