Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní omezení v Plzni

PLZEŇ - Od měsíce dubna dojde k realizaci plánovaných oprav povrchu vozovek. V důsledku rekonstrukcí dojde k omezení provozu v dopravě na několika komunikacích v Plzni. 

Z důvodu opravy, přeložky vodovodního řádu, dojde na komunikaci ulice Folmavské, křižovatce s ulicí U Panasoniku,uzavírce jednoho jízdního směru pro veškerou dopravu (mimo BUS) v době od 1. dubna do 18. května 2023. Oprava bude probíhat v několika etapách.

Na ulici Radčické (v blízkosti Kalikovského mlýna) dojde k úplné uzavírce komunikace v době od 3. dubna do 16. dubna 2023, a to z důvodu opravy povrchu vozovky. Jedná se o úsek od konce obce Plzeň po křižovatku s ulicí Přemyslova. Náhradní objízdná trasa je stanovena přes Městský okruh.

Také v ulici Křimické (od křižovatky s ulicí Vejprnickou) dojde na několika místech v době od 17. dubna do 30. června 2023 k plánovanému omezení v dopravě pro nákladní vozidla nad 7,5 t z důvodu rekonstrukce inženýrských sítí. Od 17. dubna 2023 od 8:00 do 7. května 2023 bude provoz v místě rekonstrukce řízen přenosným SSZ, a to z důvodu zúžení vozovky do jednoho jízdního pruhu. Opravy jsou také rozděleny do několika etap.

I ulice Rokycanská projde opravou povrchu vozovky ve směru do centra města, kdy dojde k několika omezením v dopravě, a to zejména na frekventovaných křižovatkách:

  • V době od 1. - 2. dubna 2023 a od 8. – 9. dubna 2023 bude provoz omezen v křižovatce ulic Rokycanská, Masarykova, Dlouhá
  • V době od 15. – 16 dubna 2023 a 22. – 23. dubna 2023 bude provoz omezen v křižovatce ulic Rokycanská, Jateční, Cvokařská
  • V době od 1. - 30. dubna 2023 bude provoz omezen v ulici U Prazdroje, a to od Křižovatky ulic Rokycanská, Jateční, Cvokařská až po výjezd od brány Gambrinusu

Policisté budou situaci v provozu monitorovat a žádají všechny účastníky provozu o maximální ohleduplnost, respektování dopravního značení a pozornost při projíždění rekonstruovanými úseky.

nprap. Veronika Hokrová
24. března 2023

Odkazy do noveho okna

Folmavská

Folmavská 

Detailní náhled

Křimická

Křimická 

Detailní náhled

Křimická

Křimická 

Detailní náhled

Křimická

Křimická 

Detailní náhled

Radčická

Radčická 

Detailní náhled

Rokycanská, Jateční, Cvokařská

Rokycanská, Jateční, Cvokařská 

Detailní náhled

Rokycanská, Masarykova, Dlouhá

Rokycanská, Masarykova, Dlouhá 

Detailní náhled

U Prazdroje

U Prazdroje 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem