Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dvě dopravní nehody na Tachovsku

Policisté hledají svědky 

     Dopravní policisté hledají svědky dvou nehod, ke kterým došlo 20. června letošního roku na Tachovsku.  
    První nehoda se stala mezi 13:20 hod. a 13:35 hod. v Tachově. Americkou ulicí jel dosud neznámý řidič s osobním vozidlem ve směru z ulice Zahradní do ulice P. Jilemnického. Před budovou č. p. 278 narazil do levé zadní části zaparkovaného osobního vozidla Opel, které stálo u pravého okraje komunikace. Dle svědecké výpovědi měl neznámý řidič na místě zastavit a poté odjet směrem do ulice P. Jilemnického. Dle zjištěných informací by se mělo jednat o osobní vozidlo červené barvy s registrační značkou ??? 6473.
     Druhá dopravní nehoda se stala kolem 17:30 hod. na silnici II. třídy číslo 198 mezi obcemi Částkov a Úšava. Po uvedené komunikaci jel ve směru od Částkova řidič s nákladní soupravou, který uvádí, že při průjezdu pravotočivou zatáčkou před obcí Úšava reagoval na protijedoucí jízdní soupravu, kdy byl nucen najet na pravou nezpevněnou krajnici, která se pod váhou vozidla uvolnila. Řidič následně havaroval v pravém silničním příkopu, kde se nákladní souprava převrátila na bok.
     Tachovští dopravní policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným dopravním nehodám, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, územní odbor Tachov – dopravní inspektorát, tel: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na telefon 974 321 082 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
26. 6. 2012
 

vytisknout  e-mailem