Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Klatovští dopravní policisté se obracejí na veřejnost

KLATOVY - Neznámý řidič nezjištěného vozidla nedal přednost chodkyni na přechodu. Devítiletou dívku zachytl levým zpětným zrcátkem vozidla o její pravé ucho a zranil ji. Nezastavil a z místa nehody ujel. 

  Dne 27. května .2020 v 12:20 hodin došlo k dopravní nehodě v ulici Lerchova v obci Sušice. Na přechodu pro chodce u křižovatky ulic Lerchova a Klostermannova přecházela devítiletá dívka od ZŠ Lerchova směrem k centru. Když byla téměř za polovinou přechodu, tak neznámý řidič nezjištěného vozidla pravděpodobně zlatostříbrné metalízy jedoucí od ulice Volšovská nedal chodkyni na přechodu přednost a zachytl dívku levým zpětným zrcátkem vozidla o její pravé ucho a zranil ji. Neznámý řidič nezastavil a z místa nehody ujel. Dívka byla následně ošetřena v Sušické nemocnici s lehkým zraněním pravého boltce ucha.
     Neznámý řidič, který dívce způsobil zranění, nebo svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, mohou zatelefonovat na číslo 974 334 251, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
28. května 2020
  



 

vytisknout  e-mailem