Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Kriminalisté pátrají po muži vyhýbajícímu se výkonu trestu odnětí svobody

DOMAŽLICKO - Kriminalisté pátrají po muži, na kterého vydal soud příkaz k dodání do výkonu trestu. Hledaný muž si je vědom svého nástupu do výkonu trestu, a proto se skrývá. 

     Dne 20. června 2019 vyhlásili domažličtí kriminalisté celostátní pátrání po osmatřicetiletém muži, na kterého vydal Okresní soud Plzeň město příkaz k dodání do výkonu trestu z důvodu spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Hledaný muž si je vědom svého nástupu do výkonu trestu, a proto se skrývá. Podle dosud zjištěných informací se zdržuje v Plzeňském kraji a pohybuje se v komunitě uživatelů omamných a psychotropních látek.
Hledaný muž má asi 180 až 185 centimetrů vysokou, hubenou až vychrtlou postavu a zelenomodré oči. Na prostředníčku pravé ruky má vytetovaný křížek o velikosti 1 krát 1 centimetr, tetování je vybledlé. Aktuální popis oblečení není znám.
Informace k hledanému naleznete zde: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=21250620190301
V případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena.
     Policisté přijmou jakékoliv informace k hledanému na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

por. Mgr. Dagmar Brožová
14. února 2020

vytisknout  e-mailem