Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Loupež a výtržnictví

KLATOVY - Pod pohrůžkou ublížení na zdraví donutil muž poškozeného k předání psa. 

     Od komisaře ze služby kriminální policie a vyšetřování převzal usnesení o zahájení trestního stíhání čtyřiapadesátiletý muž z Klatov, který byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež a z přečinu výtržnictví.

     Obviněný v Klatovech dne 21. června tohoto roku po šestnácté hodině u restaurace v ulici Koldinova na muži požadoval vydání psa. Podezřelý na muže křičel a vyhrožoval újmou na zdraví. Poškozený muž psa vydal a jednalo se o stafordšírského bulteriéra.

     Poškozený muž se svěřil svému známému a sedmatřicetiletý muž ve čtvrtek 30. června v místě bydliště podezřelého vzal na chodbě psa a předal jej příbuzným poškozeného.

Tentýž den před sedmnáctou hodinou na terase stejné restaurace se obviněný muž dopustil hrubé neslušnosti, kdy převrátil stůl a slovně i fyzicky napadl údery pěstí muže z obce na Horažďovicku, který předtím vrátil psa majiteli.

Podezřelého muže policisté v 17.05 hodin zadrželi a byl převezen do policejní cely. V sobotu podle rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. Obviněný muž byl v minulosti několikrát za různou trestnou činnost odsouzen.

 

 

 

nprap. Ladmanová Dana

4. července 2016

vytisknout  e-mailem