Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pachatel odhalen

ROKYCANY - Policisté mají pachatele krádeže, kteý kradl z pozemku u rodinného domu a z areálu společnosti.  

     Dne 30.8.2013 v brzkých ranních hodinách při výkonu služby kontrolovala hlídka rokycanských policistů osobu, která na chodníku manipulovala  s dvěma prázdnými sudy.  Osoba policistům   podala k věci vysvětelení, kdy se doznala, že sudy právě odcizila. Ještě tentýž den si podezřelý, ve kterém byl ztotožněn  21letý muž z Rokycanska  převzal na obvodním oddělení  Rokycany z rukou policistů záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže v jednočinném souběhu s přečinem porušování domovní svobody. Podezřelý  měl dne 30.8.2013 v brzkých ranních hodinách v Rokycanech překonat plot u pozemku rodinného domu, přes pozemek projít a překonat plot vedoucí k sousední nemovitosti. Zde měl odcizit koloběžku, zahradní zavlažovací zařízení a další drobné  zahradní potřeby. Svým jednáním tak měl způsobit škodu majiteli ve výši téměř 3 tisíce korun.
     Ve druhém případě měl po spáchání výše uvedeného skutku opět v Rokycanech  překonat plot u bytového domu a dostat se na pozemek obývaného rodinného domu, zde měl za použití žebříku překonat plot  ve výšce 3 metry a vniknout  do areálu společnosti, kde byly uskladněny prázdné pivní a jiné sudy. Zde měl ukořistit  2 ks prázdných sudů v hodnotě 2 tisíce korun.
     Výše popsaných skutků se dopustil, ačkoliv byl Okresním soudem v Rokycanech odsouzen pro přečin krádeže k trestu odnětí svobody v  trvání 4 měsíců, který mu byl odložen podmíněně na zkušební dobu v trvání 15 měsíců do 7.8.2014.

nprap. Hana Kroftová
2.9.2013

vytisknout  e-mailem