Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pachatelé projevují zájem o vozidla

Vloupání i krádež 

     Policisté z obvodního oddělení Nýrsko přijali oznámení poškozeného majitele o vloupání do vozidla. V době od 15. do 21. února letošního roku v Janovicích nad Úhlavou vnikl neznámý pachatel do vozidla zn. Citroën a uvnitř odcizil tašku od přenosného počítače, ve které byly různé písemnosti. Škoda činí 300 Kč.
     Další vloupání do vozidla šetří policisté z obvodního oddělení Horažďovice. V pondělí 21. února 2011 v době od 19.30 do 21.27 hodin na parkovišti v Horažďovicích v ulici Komenského vnikl neznámý pachatel do zaparkovaného osobního automobilu zn. Škoda Octavia a odnesl tašku, ve které bylo sportovní oblečení a navigace. Pachatel prohledal i zavazadlový prostor, ale nic neodcizil. Výše škody činí 3 000 Kč.
     V Klatovech na ulici Nádražní na parkovišti před vlakovým nádražím neznámý pachatel odcizil v době o 17. do 21. února 2011 osobní automobil zn. Suzuki Swift červené barvy. Ve vozidle měl poškozený spací pytel, plastový kanystr s 5 litry benzinu, startovací kabely, nabíječku autobaterii a kleště. Majiteli vznikla škoda 17 500 Kč.
 
nprap. Ladmanová Dana
22.2.2011

vytisknout  e-mailem