Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrání po pohřešované seniorce

ROKYCANSKO - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po 72leté seniorce, která včera večer odešla z místa svého bydliště a dosud se nevrátila. 

Rokycanští policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po 72leté seniorce. Ta odešla včera večer z místa svého bydliště neznámo kam. Na základě oznámení o pohřešování seniorky probíhala v nočních hodinách pátrací akce, do které se zapojilo několik policejních hlídek a vrtulník Letecké služby Policie ČR, ale seniorku se bohužel nalézt nepodařilo. I dnes pátrací akce po pohřešované ženě pokračuje.

Pohřešovaná byla naposledy viděna jejím synem v místě společného bydliště ve Volduchách, a to včera (16.6.2020)  kolem 20:30 hodin. Seniorka trpí zdravotními problémy.  

Popis: Seniorka je vysoká 170cm - 175cm, štíhlé/hubené postavy, krátké kudrnaté vlasy hnědé barvy. Pravděpodobné oblečení, ve kterém pohřešovaná místo svého bydliště opustila: černé kalhoty, světlé boty, halenka černé barvy s červeným vzorem květů a bunda světlé barvy. Pohřešovaná nemá u sebe mobilní telefon, osobní doklady ani finanční hotovost.  Seniorka může být dezorientovaná v místě i čase.

Bližší informace k pohřešované seniorce naleznete v odkazu, pokud odkaz není aktivní, pátrání již není aktuální.
https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=6250617200308

Žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované seniorce. Jestliže jste ženu viděli, nebo víte, kde by se mohla nacházet, neprodleně kontaktujte linku 158.

por. Bc. Hana Kroftová
17. června 2020

vytisknout  e-mailem