Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrání po pohřešovaném

PLZEŇ - Policisté žádají občany o pomoc při pátrání po pohřešovaném muži. Ten odešel před týdnem z domova a dosud se nevrátil. 

     Policisté Policie České republiky pátrají po 29letém muži z Kutné Hory, který dne 8. ledna tohoto roku odešel z místa svého současného pobytu v Plzni na ulici Krátké, do současné doby se nevrátil a nepodal o sobě nikomu z blízkých žádnou zprávu. 
     Pohřešovaný muž je hubené postavy vysoké 170 až 175 cm, má hnědé oči, hnědočerné, krátce střižené vlasy, je zdánlivého stáří 30 - 31 let. Jmenovaný byl naposledy viděn dne 8.1.2015, když kolem 10 hodiny odešel z místa svého současného bydliště. Na sobě měl oblečenu modrou mikinu, modré džíny, tmavě modrou pletenou vestu, modrou čepici tzv. kulich a tmavé kožené polobotky. Při sobě měl modrý batoh.
 
     Bližší informace naleznete zde : http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=14370112150305 . Pokud je odkaz neaktivní, osoba je již vypátrána a pátrání je odvoláno. 
 
     Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.
 
por. Ing. Hana Štefflová
15. ledna 2015

vytisknout  e-mailem