Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají pachatele krádeží

Pomozte 

  Od úterý 22. června 2010 hledají policisté z obvodního oddělení Plzeň - střed pachatele dvou krádeží. 
  První případ se stal ve třičtvrtě na čtyři odpoledne. V té době šla Purkyňovou ulicí v Plzni 73letá žena. V blízkosti domu číslo 27 k ní přiběhl nějaký muž a z ramene jí strhl silonovou tašku. Poté utekl směrem do Prokopovy ulice v Plzni. Žena uvedla, že pachatel byl muž oblečený do jasně červené mikiny s kapucí nasazenou na hlavě.
  Druhý případ se stal také v úterý 22. června 2010. Krátce před jedenáctou hodinou večer stál na zastávce městské hromadné dopravy na Americké ulici ( naproti bývalému kinu) v Plzni 75letý muž z Plzně. Najednou k němu přistoupil zatím neznámý muž a vytrhl mu z ruky tašku s věcmi. Pán vyčíslil škodu na více než 11 tisíc korun. Do protokolu uvedl i popis pachatele. Jednalo se o štíhlého mladšího muže, který byl vysoký přibližně 175 až 180 centimetrů. Na sobě měl černou lesklou bundu a černé kalhoty. Ihned po činu utekl do Resslovy ulice a údajně tam měl vejít do jednoho klubu.
  Policisté žádají všechny svědky, kteří se v tu dobu pohybovali na určených místech a mohli by pomoci strážcům zákona s dopadením pachatelů, aby se ozvali na tísňovou linku policie 158. 

vytisknout  e-mailem