Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté žádají občany o spolupráci

Ve středu v noci v Klatovech ujížděla čtyřkolka 

     Policie ČR Krajské ředitelství policie Plzeňského. kraje územní odbor, dopravní inspektorát Klatovy žádá občany o spolupráci při prošetřování uvedené dopravní nehody.
     Ve středu 30. května 2012 ve 23.15 hodin v Klatovech na ulici Vídeňské hlídka policie se služebním vozidlem zn. Škoda Octavia zastavila vedle stojící čtyřkolky, na níž dva muži nebyli při jízdě vybaveni ochrannými přilbami a policisté chtěli provést silniční kontrolu. V době, kdy policista vystupoval ze stojícího služebního vozidla z místa spolujezdce, řidič čtyřkolky se rozjel podél vozidla a levou částí zachytil o pootevřené dveře a tyto poškodil. Řidič čtyřkolky bez zastavení pokračoval v jízdě směrem k náměstí a odbočil do ulice Plánické, kde šli dva chodci.
  
    Žádáme veřejnost o poskytnutí informací ke čtyřkolce a jejímu pohybu v Klatovech ve středu 30. května v nočních hodinách, jejíž osádku tvořili dva muži. Šetřením bylo zjištěno, že řidič byl přibližně ve věku 45 let, měl prošedivělé krátké vlasy a na sobě měl oblečenou modrou mikinu a spolujezdec byl ve věku asi 35 let s černým knírkem a malou bradkou a na hlavě měl šátek.
     Případný svědek může podat informace na telefon číslo 974 334 111 nebo na dopravní inspektorát číslo 974 334 251.
Informace k dopravní nehodě můžete sdělit i prostřednictvím e-mail: ktdi@mvcr.cz.
 
              Děkujeme za spolupráci
 
 
nprap. Ladmanová Dana
1.6.2012

vytisknout  e-mailem