Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté žádají svědky dopravních nehod o spolupráci

PLZEŇ – VENKOV – Viníci ujíždějí od dopravních nehod a policisté se s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost. 

     Dopravní inspektorát Plzeň – venkov hledá svědky několika dopravních nehod, které se staly v uplynulých dnech.

     První nehoda se stala dne 15. února 2017 v době mezi 9:10 – 9:25 hodin v Třemošné v ulici U Lékárny, kdy vyjížděl zatím nezjištěný řidič se svým vozidlem z řady kolmo k vozovce zaparkovaných vozidel. Následně narazil částí svého vozidla do levé zadní části zde zaparkovaného automobilu, a poté z místa dopravní nehody ujel. Škoda na vozidle poškozeného je vyčíslena na částku 10 000 korun.

     Další nehoda je hlášena v době od 17. do 20. února letošního roku v Nové Vsi před místní firmou Unipap.  Dosud nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem vyjel mimo komunikaci na štěrkobetonovou plochu a narazil do oplocení výše uvedené firmy, které svým jednáním poškodil. Neznámý pachatel z místa dopravní nehody ujel, aniž by celou věc oznámil policistům. Celková hmotná škoda na oplocení je ve výši 10 000 korun.

     Třetí dopravní nehoda se stala dne 20. února 2017 okolo páté hodiny ráno. Neznámý řidič se svým vozidlem v obci Nepomuk na kruhovém objezdu směrem k silnici I. třídy nedal přednost v jízdě nákladnímu automobilu, kdy došlo ke střetu levé přední části neznámého vozidla s pravým bokem nákladního automobilu. Po střetu nezjištěný řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by sepsal záznam o dopravní nehodě nebo celou věc oznámil policistům. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na nákladním vozidle v částce přibližně 10 000 korun.

     Žádáme všechny případné svědky, kteří by policistům mohli sdělit informace k výše uvedeným dopravním nehodám, aby se obrátili na policisty z dopravního inspektorátu Plzeň – venkov (Slovanská Alej 26, Plzeň, tel: 974 326 111) nebo na kterékoliv oddělení Policie ČR či na tísňovou linku 158.

pprap. Hana Rubášová
21. února 2017

vytisknout  e-mailem