Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté žádají svědky dopravních nehod

Ozvěte se 

     Policisté z dopravního inspektorátu v Domažlicích žádají o pomoc svědky níže uvedených dopravních nehod, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí ke zjištění totožnosti řidičů, ustanovení neznámých vozidel a objasnění příčiny a průběhu dopravních nehod, aby zatelefonovali na linku 974 331 255, případně na tísňovou bezplatnou linku 158, nebo se osobně dostavili sdělit informace na dopravní inspektorát v Domažlicích.
     Dne 29. listopadu 2012 ve 22:15 hodin došlo na silnici mezi obcemi Domažlice a Horšovský Týn v katastru obce Meclov k dopravní nehodě. Dosud neznámý řidič jedoucí s nezjištěným vozidlem z nezjištěných příčin přejel se svým vozidlem částečně do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem značky Mercedes Benz. Při dopravní nehodě došlo k poškození levého zpětného zrcátka nákladního vozidla. Řidič druhého vozidla na místě nehody nezastavil a ujel, aniž by poskytl zákonnou součinnost. Údajně by se mělo jednat o nákladní vozidlo značky Fiat Ducato bílé barvy, po stranách nálepy v červeno modrém odstínu, s mezinárodní poznávací značkou D. Vozidlo by mělo mít poškozené levé přední zpětné zrcátko.
     Dne 28. listopadu 2012 v 17:30 hodin došlo k dopravní nehodě na silnici mezi obcemi Domažlice a Draženov. Řidič osobního vozidla značky Seat Cordoba začal předjíždět z levé strany traktor, a to v době, kdy byl předjížděn nezjištěným nákladním automobilem neznámého řidiče. Došlo k bočnímu střetu vozidel. Oba řidiči na místě dopravní nehody ihned zastavili a společně sepsali záznam o dopravní nehodě. Když řidič osobního vozidla nahlásil věc pojišťovně, bylo zjištěno, že údaje uvedené v záznamu o dopravní nehodě nejsou pravdivé, a proto celou věc oznámil na Policii České republiky.

por. Mgr. Dagmar Brožová
4. prosince 2012
 

vytisknout  e-mailem