Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pozvánka na besedu

PLZEŇ – Srdečně zveme seniory na besedu týkající se bezpečného chování.  

     Dne 27. května 2014 se v zasedací místnosti Úřadu městského obvodu Plzeň 3 na adrese Plzeň,  Sady Pětatřicátníků 7-9 uskuteční přednáška spojená s besedou na téma bezpečnost v našem krajském městě. Určena je především pro naše občany - seniory, ale i pro nejširší veřejnost. Posluchači budou seznámeni se stavem veřejného pořádku a bezpečí v Plzni a hlavními zásadami preventivního chování.
     Odborníci občanům poradí např. jak se nestát obětí násilného trestného činu, jak zabezpečit svůj majetek, ať už se jedná o byty, domy či vozidla, nebo se seznámí s problematikou podomního a pouličního prodeje a prodejních akcí.
     Na místě každý obdrží brožuru „Senioři a bezpečí“ s doporučením, jak se nestát obětí trestného činu, a další preventivní materiály a prospekty. Senioři budou mít možnost objednání bezplatné instalace bezpečnostního řetízku, či panoramatického kukátka na dveře do bytu. Na konci akce shlédnou i film ze zákulisí prodejních akcí s názvem „Šmejdi“
     V úterý ve 13.00 hodin se na Vás těší zástupci Komise bezpečnosti Rady Městského obvodu Plzeň 3,  Odboru bezpečnosti a prevence kriminality Magistrátu města Plzně, Policie České republiky, Městské ředitelství Plzeň a další.
 
por. Ing. Hana Štefflová
23. května 2014
 

vytisknout  e-mailem