Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidiči nedodržují předpisy

KLATOVSKO - Tři řidiči měli pozitivní testy na omamné a psychotropní látky. 

      Policisté v rámci dohledu nad silničním provozem kontrolovali řidiče a zjistili tři pod vlivem návykových látek.

     V úterý 22. března letošního roku byl v Klatovech na ulici Plzeňské kontrolován řidič 26letý muž z Kolinecka, který řídil vozidlo tovární značky Renault Mégane. Muž byl zastaven v 7.45 hodin hlídkou policistů z dopravního inspektorátu.  Na výzvu se podrobil testu, zda není ovlivněn omamnou nebo psychotropní látkou, který byl pozitivní na konopí.

     V Horažďovicích policisté z obvodního oddělení v úterý 22. března zastavili na ulici Strakonické řidiče vozidla 33letého muže z obce u Strakonic. Muž jel s vozidlem značky Ford Escort ve 20.20 hodin a podrobil se testu, který byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin.

     V Sušici policisté kontrolovali ve středu 23. března na ulici Volšovské řidičku vozidla Škoda Felicia krátce po jedenácté hodině dopoledne. Místní 24letá žena se podrobila testu a tento byl pozitivní na amfetamin.

     Provedené dechové zkoušky byly u řidičů s negativním výsledkem. Řidiči byli převezeni do zdravotnických zařízení k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu.

Policisté řidičům zadrželi řidičské průkazy a jsou podezřelí ze spáchání přestupků.

 

 

nprap. Ladmanová Dana

24. 3. 2016

vytisknout  e-mailem