Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Různé krádeže

DOMAŽLICKO - Pachatel vnikl do zahradního domku, kde vzal dvě pily a šroubovák. Z odstavených pracovních strojů i vozidla odčerpali 100 litrů motorové nafty. 

Policisté z obvodního oddělení ve Kdyni přijali oznámení o vniknutí do zahradního domku. V uplynulém týdnu neznámý pachatel na volně přístupném pozemku u domu vnikl do objektu a uvnitř odcizil dvě motorové pily a plastový kufr s aku šroubovákem. Poškozenému majiteli vznikla škoda 13 500 Kč.

Oznámení o krádeži motorové nafty přijali policisté na obvodním oddělení v Poběžovicích. V noci ze 3. na 4. října tohoto roku neznámý pachatel ze zaparkovaných pracovních strojů odčerpal motorovou naftu, konkrétně z palivových nádrží pásového bagru značky Cat, nákladního vozidla značky Tatra 815 a z dalšího stroje značky Cat 246. Pachatel odčerpal celkem 100 litrů motorové nafty a svým jednáním způsobil  poškozené společnosti škodu ve výši 6 500 Kč.

Policie v uvedených případech zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež a v prvním i z porušování domovní svobody.

nprap. Ladmanová Dana

7. října 2019 

vytisknout  e-mailem