Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

S vozidlem sjel do příkopu

ŽELEZNORUDSKO - Včera ráno jel řidič s osobním vozidlem, narazil do nákladní soupravy a skončil jízdu v silničním příkopu. Nadýchal 2,36 promile. 

      Po silnici číslo I/27 ve směru od Železné Rudy na Klatovy jel v úterý 23. února letošního roku 38letý muž ze Sušice s osobním vozidlem tovární značky Mercedes. Za Železnou Rudou kolem sedmé hodiny ráno, po projetí levotočivé zatáčky, přejel s vozidlem do protisměru a levou přední částí narazil do levé zadní částí jízdní soupravy zn. Mercedes Benz s návěsem. Následně s vozidlem vyjel vlevo mimo komunikaci a skončil v silničním příkopu, kde se vyvrátila informační cedule.

Při dopravní nehodě ke zranění osob nedošlo. U řidiče jízdní soupravy byla dechové zkouška negativní, ale u 38letého muže bylo naměřeno 2,30 a opakovaně 2,36 promile alkoholu.

Muž byl převezen do zdravotnického zařízení v Klatovech k lékařskému vyšetření a podrobil se i odběru krve. Celková hmotná škoda činí 331 tisíc korun. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Policisté muži zadrželi řidičský průkaz.

 

 

nprap. Ladmanová Dana

24. 2. 2016

 

vytisknout  e-mailem