Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Skončil ve vazební věznici

KLATOVSKO - Muž opakovaně kradl. Tentokrát odcizil dvě jízdní kola a u čerpací stanice nezaplatil za odebrané pohonné hmoty. 

Policisté z oddělení obecné kriminality ukončili prověřování různých krádeží, ze kterých byl podezřelý třiadvacetiletý muž z Klatovska. Od komisaře převzal usnesení o zahájení trestního stíhání ze spáchání pokračujícího přečinu krádež.

Pachatel dne 22. srpna na Špičáku vzal dvě jízdní kola, která byla uzamčena lankovým zámkem a naložil je na přívěs za vozidlem. Dále tentýž den v obci Chudenín přijel s vozidlem značky VW Golf do areálu čerpací stanice po devatenácté hodině a odebral 26.89 litrů benzinu a odjel bez úhrady.

Obviněný muž byl v posledních třech letech odsouzen za majetkovou trestnou činnost. Podezřelého muže policisté zadrželi a byl převezen do policejní cely a ve středu byl podle rozhodnutí soudu vzat do vazby.

Muž byl v měsíci únoru propuštěn z výkonu trestu a opět pokračoval v trestné činnosti, kdy v měsíci únoru byl zadržen a vzat do vazby, v měsíci červnu byl propuštěn na kauci.

nprap. Ladmanová Dana

5. září 2019 

vytisknout  e-mailem