Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Tři dopravní nehody

PLZEŇ - Pomozte plzeňským dopravním policistům objasnit příčiny třech nehod a zjistit viníky. 

     Policisté Městského ředitelství policie Plzeň šetří tři dopravní nehody, které se odehrály na jimi spravovaném teritoriu.   první dopravní kolizi došlo dne 30. dubna tohoto roku v Plzni na křižovatce ulic Gerská a Studentská. Zde se v 10 hodin srazilo osobní motorové vozidlo tovární značky Volvo SUV s autobusem městské hromadné dopravy pravidelné linky č. 33 směr Košutka. 
     Druhou dopravní nehodu řešili dopravní policisté dne 6.5.2015. Kolem čtvrt na osm ráno se na vozovce ulice Karlovarská, v prostoru mezi ulicemi Bolevecká a areálem firmy Řempo, srazilo nákladní vozidlo s osobním automobilem. To v důsledku střetu narazilo předním kolem na vyvýšený obrubník. 
    Poslední z nehod se odehrála téhož dne, tedy 6. května ve 14 hodin a deset minut na vozovce ulice Doudlevecká. Zde se na výjezdu od obchodního domu Lidl srazila tři osobní vozidla.
 
     Dopravní policisté žádají svědky těchto událostí, aby se přihlásili osobně na jakékoli služebně policie, nebo telefonicky na tel. čísle 974/325256 nebo na tísňovou linku 158 a podali výpověď, která by napomohla objasnění kolizí.
 
por. Ing. Hana Štefflová
15. května 2015

vytisknout  e-mailem