Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Ujeli od nehody

Policie po nich pátrá 

V době od 22. listopadu 2009 16:00 hodin  do 23. listopadu 2009 06:00 hodin došlo k dopravní nehodě na parkovišti u prodejny Axel Optik v ulici Msgre. B. Staška v Domažlicích. Nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem narazil do světelné reklamní cedule umístěné na zdi budovy prodejny Axel Optik a poté z místa dopravní nehody ujel. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Škoda na reklamní ceduli činí cca 10 000 korun.

K další  dopravní nehodě, od které viník ujel, došlo dne 23. listopadu 2009 v 11:37 hodin na parkovišti u  obvodního oddělení Policie ČR v Domažlicích.  Nezjištěný řidič s nezjištěným nákladním vozidlem  zde bočně zachytil o zaparkované vozidlo Ford Mondeo. Poté z místa dopravní nehody ujel.  Majiteli fordu způsobil škodu 5 000 korun.

Domažličtí dopravní policisté hledají dále svědky dopravní nehody, k níž došlo dne 23. listopadu 2009 ve čtvrt na deset večer  na silnici
I/26 mezi obcemi Březí a Babylon.  Dle vyjádření   47letého řidiče vozidla Mercedes Benz  došlo k dopravní nehodě tak, že ho  řidič neznámého protijedoucího nákladního automobilu jedoucího ve směru od obce Babylon při předjíždění před sebou jedoucího vozidla ohrozil a omezil. On aby zabránil střetu s nákladním automobilem, strhl řízení vozidla doprava, kde pravým bokem narazil do svodidel. Neznámý řidič na místě dopravní nehody nezastavil a ujel. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Alkohol byl u řidiče mercedesu vyloučen dechovou zkouškou přístrojem Dräger. Způsobené škody byly vyčísleny na 80 000 korun. 


Veškeré informace k výše uvedeným  dopravním nehodám přijmou policisté na lince 158 nebo na tel. čísle 974 331 255.

nprap. Vladislava Čejková

 

vytisknout  e-mailem